/\

EREDMÉNY FÓKUSZ

 

Üzleti gondolkodásunk harmadik alappillére, hogy a Sensa Consulting vállalja az anyagi felelősséget munkájáért. Fontosnak tartjuk, hogy a megvalósított projectek többlet értéket generáljanak a partnereink számára  és – ezzel összhangban – díjazásunk az ügyfeleink számára megtermelt értékkel arányos legyen. Ezért készek vagyunk üzleti kockázatot is vállalni: ha egy fejlesztési, vagy tanácsadói project eredményét számokkal lehet igazolni, akkor miért ne szerződnénk sikerdíjra?

 

Egy jól meghatározott mérési rendszer mentén haladó programban mindenki egy felé tart, azonosak a célok. A sikerdíjas projecteknél egészen más érdekek mozgatják a projektet, és szinergikus kapcsolat jön létre a megbízó és a tanácsadó között. Ahogy a mérési rendszer, így a sikerdíjas együttműködés is különböző szintekre épülhet.

Hogyan hozzunk létre eredmény orientált gondolkodást támogató kultúrát? Vedd fel velünk a kapcsolatot! Konzulensünk 24 órán belül jelentkezik Nálad egy komoly beszélgetésre ebben a témában. (Minden elkötelezettség nélkül)

Jelentkezz nyílt tréningünkre:

Tréning leírás: ”Teljesítmény menedzsment a gyakorlatban”

 

Elérhetőségeink

Tel: +36 1 3916144

Mobil: +36 20 2036079

http://www.sensa.hu/kapcsolat/